Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2011 21:42 - Черни като овце,черни като дупки.
Автор: mirrorman Категория: Забавление   
Прочетен: 2549 Коментари: 8 Гласове:
6

Последна промяна: 17.06.2011 22:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Закъснялото шоу на Дезис ли беше?..Мда..Чалга в националния ефир,опакована във фешънизиран рок - това е. Малоумен водещ, без каквато и да било компетенция в каквато и да било област;бездарен шегоубиец и идиот, въздигнал глупотата си до степен на естетичност. Печален образ. Когато го гледам и слушам за повече от две минути в мен се засажда усещането, че некадърността му е остро заразна. Обзема ме срам, сякаш аз самият се излагам пищно пред камерите.
И да не пропуснем ориенталската, харемна атмосфера, пресищаща окото на шашардисания зрител! Налягали,наклякали и накацали хубавици с ум поне колкото на кокошка, но пък с пищно оперение на тропически папагалки.И като казвам колкото на кокошка имам предвид всичките заедно, колкото за една единствена кокошка. Чудя се момичето на месеца дали не го избират по това, кое от всичките за текущия месец има късмета да не си е баш тогава в месечния...
Знаете..Това си е типичен приом за идейно импотентните продукции. Нямат кой знае какво да кажат, но пък винаги могат да го докарат откъм някоя друга заголена трътчица, бяло месце от гърдички...
А пред екрана проскубаните рокаджии, балансирайки биричка на корема си, се чудят на кое по напред да отдадат височайшото си внимание:
дали на самодивите насядали по мокета, подхвърлящи си балончета или на безспирния картеч от неузнаваеми глупости на водещия.
А някъде наоколо, сред оркестъра, черно и наднормено мълчи Звезди.Казват, че в последният стадий от живота на звездите първо се надували, после се свивали в себе си от собствената си свръхтежест и ставали абсолютно черни...Дупки,а не овце или нещо подобно.
Сред всичкия този нечовешки вакуум и декаденство, единственото блясъче надежда се въплъщава в един видимо половинвековен, опърпано-рус уличен палячо. Безметежната глупота, която струи от този непоправим щастливец е миловидна до сълзи.В случаите, когато този шут разплаче зрителите си, те непременно трябва да се постараят да изглежда така, че влагата в очите им е следствие на олигофренните му смешки.
В противен случай рискуват да причиният среща с въжето и табуретката на едно невинно същество, завинаги обитаващо света на детските пакости.
И така момчетата от Ахат ще ги запомним освен с цял един култов хит за българския рок за десетилетия усилена работа, вече и като създатели на нов смисъл на астрономическото понятие "черна дупка". С подбно значение е сключването на палеца и показалеца в буква "О" или цифрата "нула" обикновено съпроводен от обръщението "Ееееесхоооул!". Навярно помните как една популярна наша журистка възкликваше зловещо с този жест: "Зеро! Зеро,милички!"


Тагове:   шоу,   тв шоу,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Леле, гъзе, колко е дълго!
16.06.2011 21:46
цитирай
2. mirrorman - Възклицаваш,
16.06.2011 21:52
а даже не знаеш, че това дето съм го извадил за има-няма 20 минути, даже не е в цялата си дължина.
цитирай
3. анонимен - Аре...
16.06.2011 21:54
Аре, давам ти една точка, че и без това си много слаб блогер.
цитирай
4. darcy - като чуя за български рок-диноз...
16.06.2011 22:13
като чуя за български рок-динозаври и получавам уртикария
цитирай
5. mirrorman - Ммм, какво да ти кажа...
16.06.2011 22:17
За толкова слаб блогер като мен, самото чаткане със светило на булгаристанското блогърствуване може да се счита за триумф : )
цитирай
6. babaelenica - За разлика от мисиркова, аз държа на дължината))
16.06.2011 22:20
Искам целия да го извадиш!
Текста де, да не помислиш друго.))
Ей ,че хубаво шоу ни представи.
Черният фон дава ясна представа за черните дупки, изпъкващи с блясъка на новопоявила се продукция.
Метрономите засилват темпото, без да го регулират.)
Парадоксите не са подписали пълномощно за обвързване.
:)))))
П.П. Прочетох и предишната публикация.
Ставам ти фен, без майтап!))


цитирай
7. mirrorman - Първото,
16.06.2011 22:38
което аз видях, беше това с Васо Гюров. И при все, че той се опитваше да говори за наболели проблеми, докато от стола си тъпогледият Дезис се чудеше вече кой хемороид да си начеше, за мен си беше сериозно усилие да издържа до края. И не успях в края на краищата.
цитирай
8. sestra - Аз съм фен на шоуто,
20.06.2011 09:03
но що да не ти стана и на теб от следващия текст.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mirrorman
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 33131
Постинги: 15
Коментари: 62
Гласове: 116
Архив